Beoordelingen


4 Stars (4 / 5)

,


Altijd een genoegen om de thai’se keuken te mogen proeven

Voir détails


4.6 Stars (4.6 / 5)

,


aangename sfeer,zéér vriendelijke bediening

Voir détails


3.6 Stars (3.6 / 5)

,


Gereserveerd om 18u30, dus de avondshift was net begonnen. Op élk kussen van onze tafel lagen “kruimels” of “restanten van eten van de vorige bezoekers”. Dit kon op zijn minst nagekeken worden. Een vaasje met plastic bloemetje was op onze tafel gebroken en terug inéén gezet met “plakband”. Net zoals mijn vorig bezoek, komt het eten véééééél te vlug. We zaten nog aan ons aperitief toen we ons voorgerecht kregen. De rest volgt véél te vlug. Ook wordt de tafel nà de maaltijd véél te vlug afgeruimd, waarmee ik bedoel de glazen. We hadden reeds afgerekend en men kwam onze glazen reeds wegnemen. Het gaf ons het gevoel dat we zo snel mogelijk buiten moesten. Hoewel er nog veel plaats in het restaurant was voor toekomstige eters. Er is totaal geen etiquette. Het personeel is evenwel heel vriendelijk.

Voir détails


5 Stars (5 / 5)

,


We gaan geregeld naar Narai Thai en komen altijd tevreden buiten. Ook met een restaurantbon van de Flair ( 39 euro voor 2 personen wordt je met de nodige egards behandeld.

Voir détails


5 Stars (5 / 5)

,


Overdreven vriendelijk personeel en een fantastisch smakenpallet!!!! Een toppertje.

Voir détails


5 Stars (5 / 5)

,


Vlotte reservering, rekening gehouden met onze wens om dichtbij de waterval met vissen te zitten, super vriendelijke bediening, proper, gezellig én lekker eten. Een stukje Thailand in Brugge… een aanrader!

Voir détails