Narai Thai

Beste klanten

Omwille van de maatregelen van de federale overheid omtrent COVID-19 is het vanaf vandaag (14/03) enkel mogelijk om eten af te halen en bestellingen te plaatsen via Deliveroo .

Afhalen en bestellingen zullen dagelijks mogelijk zijn om 12u00 t.e.m. 14u30 en om 17u30 t.e.m. 22u30.

U kunt uw bestelling altijd vooraf maken via ons telefoonnummer (050 68 02 56).

Momenteel zijn deze maatregelen van kracht tot en met 3 april 2020, maar we houden jullie verder op de hoogte.

Alvast bedankt voor jullie begrip,
het Narai Thai team

Klaterende watervallen, kleurrijke aquaria, een visvijver, sfeervolle verlichte Thaise beelden, warme kleuren en trendy meubeltjes. Het exotische decor van Narai Thai te Brugge vormt een geslaagde combinatie van originele Thaise stijlelementen en een hedendaagse westerse loungestijl.

Op de menukaart prijkt een groot aanbod Thaise à la carte gerechten, afkomstig uit de vier hoofdregio’s van Thailand. De gerechten variëren van mild pikant tot pittig en worden verder op smaak gebracht met typisch Oosterse kruiden zoals: limoengras, gember, koriander en kefirblad, die wekelijks vers worden aangevoerd vanuit Thailand.

ONTDEK ONZE KAART

Ideaal voor een eerste kennismaking met de Thaise keuken is het ontdekkingsmenu met onder meer een wandeling door verschillende Thaise lekkernijen en gestoomde zonnevisfilet met rode kerrie en wilde gember’.

Wij hebben aangepaste formules voor groepen tot 120 personen.

U krijgt 10% korting bij take away!!!