Narai Thai

12:00 – 14:30 hour | 18:00 – 23:00 hour

Eten afhalen: -10% korting

Eten thuisbezorgen postcodegebied:
8000, 8200, 8310

Winkelen | Bestellen


Beste klanten

Zoals jullie alvast vernomen hebben, mag de horeca onder versoepelde maatregelen weer openen vanaf 8 juni.

Wij hebben echter besloten om een overbruggingsperiode in te lassen tot de omstandigheden verbeteren. Op deze manier kunnen wij testen hoe de maatregelen zo vlot en veilig mogelijk kunnen verlopen.

Vanaf 12 juni 2020 zullen we jullie met veel plezier vier dagen per week ontvangen. Telkens vanaf vrijdag tot en met maandag.

Het is nog steeds mogelijk om dagelijks af te halen in de avond. Ook thuislevering is nog steeds mogelijk vanaf dinsdag tot en met donderdag.

Indien u wilt reserveren of take away bestellen, kunt u dit via de volgende mogelijkheden:

Telefoon: 050 68 02 56
Mail: info@naraithai.be

Alvast bedankt voor het begrip
Het Narai Thai team

Klaterende watervallen, kleurrijke aquaria, een visvijver, sfeervolle verlichte Thaise beelden, warme kleuren en trendy meubeltjes. Het exotische decor van Narai Thai te Brugge vormt een geslaagde combinatie van originele Thaise stijlelementen en een hedendaagse westerse loungestijl.

Op de menukaart prijkt een groot aanbod Thaise à la carte gerechten, afkomstig uit de vier hoofdregio’s van Thailand. De gerechten variëren van mild pikant tot pittig en worden verder op smaak gebracht met typisch Oosterse kruiden zoals: limoengras, gember, koriander en kefirblad, die wekelijks vers worden aangevoerd vanuit Thailand.

ONTDEK ONZE KAART

Ideaal voor een eerste kennismaking met de Thaise keuken is het ontdekkingsmenu met onder meer een wandeling door verschillende Thaise lekkernijen en gestoomde zonnevisfilet met rode kerrie en wilde gember.

Wij hebben aangepaste formules voor groepen tot 120 personen.

U krijgt 10% korting bij take away!!!